Δεν σας ικανοποιεί αυτό που παραλάβατε; Κανένα πρόβλημα, μπορείτε να το επιστρέψετε είτε για αλλαγή́, είτε για επιστροφή́ χρημάτων ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην αρχική συσκευασία
Τοποθετείστε το έντυπο επιστροφής στην συσκευασία σας
Συσκευάστε καλά το προϊόν προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του.
Παραδώστε το προϊόν στην εταιρία ταχυμεταφορών της επιλογής σας** με τα εξής στοιχεία παραλήπτη:

Fashionwigs4u
Αλ.Παπαναστασίου 14, Τ.Κ.: 54639
Αγ.Τριάδα, Θεσσαλονίκη

** Η επιβάρυνση των μεταφορικών με τη συνεργαζόμενη εταιρεία (Speedex) σε περίπτωση αλλαγής θα προστεθεί στην αλλαγή σας και θα το πληρώσετε με την παραλαβή της, σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, το ποσό θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων που θα σας γίνει. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία το κόστος πληρώνεται από τον πελάτη με την παράδοση στην μεταφορική εταιρεία.

Σε περίπτωση ελλαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από το Fashionwigs4u.

Για να επιστρέψετε την παραγγελιά σας, παρακαλούμε αποστείλετε τα προϊόντα εντός 7 ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβατε. Τα προϊόντα θα πρέπει μα είναι στην αρχική τους κατάσταση, δηλαδή́ χωρίς να έχουν φορεθεί ή πλυθεί με τα καρτελάκια, την απόδειξη της παραγγελίας και το ειδικό έντυπο επιστροφής.

Σας ενημερώνουμε ότι απαιτούνται έως 3-6 εργάσιμες από την ημέρα που θα επιστρέψετε την παραγγελία σας για να σας επιστραφούν τα χρήματά́ σας.. Τα χρήματα θα σας επιστραφούν μέσω τραπεζικής μεταφοράς.

Η επιστροφή χρημάτων δεν ισχύει για τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά/έκπτωση, καθώς και για τις ειδικές προωθητικές ενέργειες π.χ. Black Friday.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφών μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310.867618 ή μέσω email στο info@fashionwigs4u.com